VERBOUW

Wij zijn uw partner bij de verbouw van uw woning of bedrijfspand. Veranderingen aan een bestaand pand vereist inzicht en flexibiliteit. Van Campenhout is de aannemer die ervoor zorgt dat de overlast tijdens de verbouwing beperkt blijft, zowel voor u als voor de directe omgeving. Snel en schoon werken, communicatie met u als opdrachtgever en met de omwonenden.

NIEUWBOUW

Bij Van Campenhout staat de opdrachtgever centraal, het gaat bij nieuwbouw immers om unieke projecten. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Daarnaast hebben wij oog voor de belangerijke details in onze offertes. Deze zijn hierdoor uiterst betrouwbaar en geven u een eerlijk beeld van de kosten van uw project.

RENOVATIE

Wij restaureren ook bestaande panden en houden daarbij rekening met de originele stijl van het pand. Samen met u maken we een plan waarin we enerzijds de originele sfeer behouden en anderzijds moderen materialen gebruiken om op een rendabele en kwalitatieve manier te renoveren.

Meer weten?

Heeft u zelf een plan klaarliggen? Of wenst u (advies in) uitvoering van een bouwplan? Van Campenhout staat voor u klaar. We starten met een kennismaking en bespreken de opdracht uitvoerig. Denk hierbij aan afmeting, materiaal toepassing, duurzaamheid en planning. Vervolgens ontvangt u een offerte – maar u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om voor regiebasis te kiezen. Bel ons voor meer informatie.